Wat kost het! 

Wat kost het!

Daar ben je natuurlijk nieuwsgierig naar en dit is ook een belangrijk punt. Maar een exacte prijs kan ik je helaas, zonder dat ik de tuin heb gezien, nog niet geven. Dit is afhankelijk van diverse factoren. Buiten de grootte van de tuin kunnen eventuele hoogteverschillen, beperkingen in het ontwerp enz. enz. een rol spelen. Na ons eerste gesprek kan ik je dit wel zeggen. Om toch vooraf iets te weten kun je onderstaande richtlijn gebruiken.

 

          Tot 100m2 - € 435,-

          Van 100m2 tot 200m2  -  tussen € 435,- en € 650,-

          Van 200m2 tot 500m2  -  tussen € 650,- en € 900,-

          Van 500m2 tot 750m2  -  tussen € 900,- en € 1.080,-

          Boven 750m2 wordt apart bekeken

                                                                           

Deze prijzen zijn gebaseerd op een totaalontwerp. Inleidend gesprek, opmeten tuin, schetsontwerp, bespreking schetsontwerp, definitief ontwerp, beplantingsplan met plantlijsten (soorten en aantallen per plantvak en totaalaantallen) en beschrijving planten met hun verzorging, en een onderhoudsplan voor de eerste 5 jaar.

De prijs wordt lager indien je maar een gedeelte van het totaalpakket wilt.

 

Voorbeeld: Je wil wél het ontwerp (indeling van de tuin) maar je wil zelf de beplanting bepalen. Het beplantingsplan en de bijbehorende lijsten hoeven dan niet door mij te worden gemaakt. Het totaalbedrag wordt in dat geval met 1/3 verminderd.